Ik ben nog maar net bijgekomen van alle feestelijkheden rond de tv-uitzending van 'Geloof en een Hoop Liefde'  met aansluitend de expositie van mijn werk 'briesende paarden' in galerie 'zeven zomers' en daar dienen zich de volgende events aan. Zo lijkt het toch vaak te gaan, zonder dat je er iets voor doet kom je ineens in een flow terecht en komt het ene na het andere op je pad .

Dit jaar, 2017, lijkt het jaar te worden waarin mijn kunstwerken aan de buitenwereld getoond gaan worden. Dat is erg leuk want schilderen doe je vooral in je uppie. Het is fijn om te horen wat anderen vinden van datgene waar je je hart en ziel ingelegd hebt. Nog beter is het als jou beelden een ander blijken te raken. Verrassend voor mij als maker omdat het tot dan toe zo sterk mijn eigen beelden zijn. Misschien vind ik dat ook nog wel het grootste compliment, als mensen zeggen dat ze geraakt zijn door wat diep binnenin mij is ontstaan. Ik blijf mij daarover verwonderen, beelden zijn toch universeler als je denkt.


In februari zal ik twee keer exposeren. Dat is niet gepland maar zo gaat dat soms. De overzichtstentoonstelling in wijkgebouw Stip stond eind vorig jaar al vast maar dat ik door de jury uitgekozen zou worden om één van mijn meest favoriete werken 'de blauwe ballerina' te mogen exposeren in Holland Casino was voor mij een verrassing.

Toen ik een paar weken geleden gebeld werd door de organisator van een kunstroute op de grens van Overijssel en Drenthe met de vraag of ik in september ook daar wilde exposeren was ik nog meer verrast. Naar aanleiding van de tv-uitzending hadden zij besloten mij te vragen om deel te nemen aan deze gerenommeerde kunstroute. Ik ben vereerd en verheug me erop om buiten  Nijmegen mijn werk tentoon te stellen. Ik kan nu al heel tevreden zijn over het aankomend expositie-jaar.

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat op deze site.